Vés al contingut

notícies relacionades

El Museu Episcopal de Vic posa en diàleg poesia i art amb el cicle 'Lletra i Esperit'

(MEV) El Museu Episcopal de Vic (MEV) presenta la segona edició del cicle 'Lletra i Esperit', que té la voluntat de posar en diàleg la poesia i les diferents expressions artístiques amb les obres d’art del seu fons. El cicle segueix la mateixa estructura de l’any passat i tindrà dos espectacles, el 5 d’abril i l’11 de maig. Aquesta iniciativa es va estrenar l’any passat amb bona acollida. Per a participar-hi es pot fer reserva gratuïta d’entrades a la recepció del MEV, al telèfon del museu o per correu electrònic.

Les ciutats poden ser més humanes?

(CR) Cristianisme i Justícia-Fundació Lluís Espinal, Fundació Joan Maragall, la revista Valors, la Fundació Carta de la Pau i el Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona, preocupades pel futur de les ciutats, s’han unit per organitzar el cicle 'Ciutats més humanes. Debats entorn les fronteres de la convivència'. Els tres debats tindran lloc els dies 9, 16 i 23 de novembre el Palau Macaya.

Pere Tarrés forma directors del tercer sector per “fer més amb menys”

(Laura Mor –CR) Tenir habilitats directives i visió estratègica ha de permetre als responsables de les entitats socials afrontar els principals reptes del tercer sector. D'octubre a maig la Fundació Pere Tarrés els ofereix un nou cicle de seminaris per intercanviar experiència i bones pràctiques i actualitzar la gestió dels centres.

Terrassa busca còmplices amb les causes de Casaldàliga

(Laura Mor –CR) Les causes de Pere Casaldàliga segueixen teixint complicitats. Aquesta vegada seran les protagonistes del cicle d'activitats 'Rebels amb causa' que ha començat aquest dimecres i que s'allargarà fins el proper 29 de juny al Centre Cultural de Terrassa. L'entrada és lliure.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe