Vés al contingut

notícies relacionades

Infants i joves de la diòcesi d'Urgell creixen també en la fe a l'estiu

(Bisbat d'Urgell) La diversió i l’entreteniment no estan pas renyits amb les vivències de fe i la reflexió. Durant aquest estiu, els agrupaments escoltes, esplais, casals parroquials, campaments i cases de colònies s’estan omplint de joves i d'infants que comparteixen, viuen i transmeten els valors evangèlics arreu de la diòcesi d’Urgell. Fan possible que molts nois i noies puguin viure un estiu diferent, més enllà dels ordinadors, mòbils, whatsapps.

Lleure per a tots

(Fundació Pere Tarrés) Els casals d'estiu són un espai especial per aprendre i compartir experiències més enllà de les aules. Malauradament no totes les famílies poden permetre's el preu que demanen els esplais i colònies.

Comencen les colònies i casals socials de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) El proper dilluns 23 de juliol a les 9.30h sortirà de Barcelona el primer autocar camí de les colònies que la Fundació Pere Tarrés organitza per a infants en situació de vulnerabilitat social. En aquesta colònia, 50 infants acompanyats de 13 monitors i monitores voluntaris passaran set dies (del 23 al 29 de juliol, ambdós inclosos) a la casa de colònies Casal de l’Esperança (Ogassa, Ripollès).

Més de 26.500 infants han participat en les més de 400 activitats de la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés

(Fundació Pere Tarrés) El final del curs escolar i l’inici dels 83 dies de vacances de què disposa l’alumnat català han suposat, un any més, el punt de partida de la campanya d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. Més de 26.500 infants han participat en una o més de les més de 400 activitats que la Fundació ha realitzat del 20 de juny al 10 de setembre.

panoràmica

Veure la fe