Vés al contingut

notícies relacionades

Omella reclama “seny” davant Puigdemont i Millo

(Jordi Llisterri –CR) El cardenal Joan Josep Omella demana “seny per a nosaltres i per als nostres dirigents, per a les famílies i els pastors de l'Església”. Aquest ha estat el missatge en uns “moments complexos” al final de l'homilia en la missa de Festa Major de Barcelona a la Basílica de la Mercè.

El president de la Generalitat rep l'equip de Fragmenta

(Fragmenta) El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha rebut aquest dijous al seu despatx del Parlament de Catalunya l'equip de Fragmenta Editorial, encapçalat pels editors Ignasi Moreta i Inês Castel-Branco, amb motiu de la recent commemoració del desè aniversari d'aquest segell. Fragmenta va néixer el maig del 2007 per publicar llibres sobre religions, espiritualitat i pensament des d'una perspectiva aconfessional i independent, i ha publicat des d'a

Colau creu que cal reduir l'oferta de l'escola concertada a Barcelona

(Jordi Llisterri-CR) "Avui atendre el dret a escollir de les famílies vol dir fer més escola pública”. És la resposta de l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, als responsables dels centres concertats i Associacions de Mares i Pares a la carta en què li demanaven "imparcialitat i equanimitat" en la promoció dels centres educatius sostinguts amb recursos de l'administració, tant els públics com els concertats.

Puigdemont: "Em reconec en les arrels cristianes de Catalunya"

(CR) La revista L'Avenç publica en una el número del mes d'abril una entrevista en profunditat al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, en la que entre altres temes explica a bastament la influència del món catòlic en la seva formació. Avancem alguns fragments d'aquesta entrevista que estarà disponible en el número de L'Avenç que surt el dilluns vinent.

Omella reitera la demanda d'una societat "més unida, més lliure i més justa" per la Mercè

(Jordi Llisterri –CR) L'arquebisbe Joan Josep Omella ha presidit aquest dissabte la seva primera missa de la Mare de Déu de la Mercè. I ho ha fet pronunciant una homilia en sintonia amb les que s'havien sentit en anys anteriors, amb un to pastoral i social. La preocupació per una església jove i amb empenta, la demanda de polítiques de suport a les famílies, i la crida als governats a treballar pel bé comú.

Veure la fe