Vés al contingut

notícies relacionades

L'Obra Social 'la Caixa' obre les convocatòries per a programes socials

(Obra Social 'La Caixa') Aquest mes de gener s'han obert els terminis de presentació de sol·licituds al programa d'ajudes a projectes d'iniciatives socials que convoca l'Obra Social 'La Caixa'. Les entitats socials interessades poden presentar-se a la convocatòria que encaixi amb els objectius i les línies d’actuació del projecte proposat.

La Fundació "La Caixa" dóna 15.000 a les llars del seminari de Lleida

(Bisbat de Lleida) La Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, la Caixa, s’ha volgut sumar al projecte de les Llars del Seminari com un somniador més, fent una aportació de 15.000 euros a la construcció dels habitatges, que han d’acollir a 19 famílies desnonades o en risc d’exclusió, al carrer Maragall de Lleida.

Un milió d’euros a Catalunya en projectes contra la pobresa i l’exclusió social

(Obra Social "la Caixa") L’Obra Social ”la Caixa” ha concedit ajudes per valor de més un milió d’euros a 48 projectes socials impulsats per entitats de Catalunya destinats a fomentar la promoció i el desenvolupament integral de les persones en situació de pobresa o en risc d’exclusió social. Per demarcacions, el paquet d’ajudes es reparteixen de la següent manera: Barcelona 44 projectes, Girona 2 projectes, Tarragona 1 projecte i Lleida 1 projecte.

El Museu de Montserrat rep de l’Obra Social “la Caixa” una pintura barroca de la Verge

(Abadia de Monsterrat) L’Obra Social “la Caixa” ha fet donació a Montserrat del quadre Verge de Montserrat, un oli sobre tela d’autor desconegut que fins ara era propietat de l'entitat financera i que passarà a formar part del fons del Museu de Montserrat. La pintura, de 58,8 x 48,5 centímetres, presenta una Mare de Déu sedent, de cos sencer i en posició frontal, amb el Nen Jesús; i darrere del grup s’observa la muntanya de Montserrat.

Més de 400 cantants interpreten a Barcelona el concert participatiu d'El Messies

(Obra Social ”la Caixa”) Aquest dimarts i dimecres es presenta el concert participatiu d'El Messies de Händel, que ofereix a les persones aficionades a la música coral l'oportunitat de participar en una emotiva celebració col·lectiva de la música, al costat d'intèrprets de reconegut prestigi internacional.

El Gran Recapte d'Aliments espera arribar a 1.400 tones

(Obra Social "la Caixa") Aquest hivern i per segon any consecutiu es farà el Gran Recapte d'aliments. Les previsions d'enguany són recaptar 1.400 tones d’aliments bàsics per aconseguir que les persones més necessitades d’aquí rebin ajuda alimentària.

Veure la fe