Vés al contingut

notícies relacionades

lucia-caram-pasqua - 1

Bona Pasqua des del convent de Lucía Caram: “Fem-nos presents en la vida de les persones”

ROGER VILACLARA –CR | La Pasqua al Convent de Santa Clara de Manresa es viu com la força d'un nou alè per continuar arribant als més vulnerables. Lucía Caram ho ha fet durant tota una vida i, en els darrers anys, ha impulsat la transformació del convent per dedicar-se al 100% als altres. Aquest diumenge, la priora de la comunitat de dominiques que viu al convent manresà desitja una bona Pasqua als lectors de Catalunya Religió desitjant que "ens fem presents en la vida de les persones".
george-sabe-maristes.00

“El terratrèmol a Síria també ens ha portat el regal de Déu: l’amor de les persones”. Bona Pasqua!

ROGER VILACLARA –CR | Han passat 60 dies des que un terratrèmol de magnitud 7,8 en l'escala de Richter i milers de rèpliques van sacsejar Síria i Turquia. El primer va ser el 6 de febrer a la matinada i va deixar més de 55.000 víctimes mortals. Dos mesos després, malgrat que els mitjans n’hagin deixat de parlar, la situació dramàtica continua. I enmig de la desesperació arriba la Pasqua.

Refugiades ucraïneses a Poblet: “Hem sortit de l’infern”. Bona Pasqua!

(Laura Mor/Roger Vilaclara –CR) Segons l’ACNUR ja són 4,6 milions els refugiats ucraïnesos que han fugit a d’altres països des que va esclatar la guerra el 24 de febrer. A Catalunya moltes comunitats religioses s’han mobilitzat per fer possible una primera resposta. És el cas del monestir de Poblet que, des de fa quatre setmanes, acull una vintena de persones, la majoria dones i infants.

Per una pastoral ecosocial. Bona Pasqua!

(Laura Mor –CR) L’audàcia, la creativitat i l’esperit de família han guiat el Col·legi de Sant Gabriel aquest darrer any de pandèmia. I han trobat en les darreres encícliques del papa Francesc un punt de referència perquè “la pastoral no quedés diluïda”. Ens ho explica en aquesta entrevista en vídeo la responsable de pastoral de les escoles gabrielistes, Claustre Besora.

Acollida incondicional dels salesians als joves de Torre Baró. Bona Pasqua!

(Laura Mor –CR) “L'acollida, el somriure, el respecte absolut, el reconeixement de l'altre, del jove, com una persona absolutament vàlida”. Aquest és l'estil de l'escola de cuina i bar-restaurant Cruïlla al Punt. Ho explica Dolça Valero, coordinadora d'aquest projecte d'inserció a Torre Baró que forma part de la Fundació Jovent dins les Plataformes Socials dels Salesians. Entre plats i olles, feliciten la Pasqua als lectors de Catalunya Religió.

panoràmica

Veure la fe

monogràfics

MONOGRÀFIC