Vés al contingut

notícies relacionades

Mor el claretià Ignasi Ricart, animador i divulgador de la Bíblia

(Laura Mor –CR) L’Església de Catalunya trobarà a faltar el seu humor i bonhomia. Aquest dimecres ha mort a Barcelona el missioner claretià Ignasi Ricart i Fàbregas amb 73 anys. Biblista, professor a la Facultat de Teologia de Catalunya, col·laborador habitual a Catalunya Cristiana, l’Associació Bíblica de Catalunya i Justícia i Pau.

Mor mossèn Joan Aragonès, puntal de l’arquebisbat de Tarragona

(CR) El capellà, biblista, professor i exvicari general de Tarragona, Joan Aragonès Llebaria ha mort aquest dimarts amb 90 anys. Un puntal en la vida de l’arquebisbat. D’estil proper, dialogant i conciliador, va impulsar la recuperació del Museu Bíblic Tarraconense. Actualment era canonge del Capítol de la Catedral i degà de la Junta de la Xarxa sanitària de Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona.

El Papa nomena Núria Calduch membre de la Pontifícia Comissió Bíblica

(CR) La missionera de la Sagrada Família de Natzaret Núria Calduch-Benages ha entrat a formar part de la Pontifícia Comissió Bíblica. Doctora en Sagrada Escriptura, és una de persones més reconegudes en l’àmbit bíblic i una de les poques dones que han guanyat una càtedra a la Pontifíc

Veure la fe