Vés al contingut

notícies relacionades

ager

Afloren noves restes de l'antic cementiri medieval del monestir de Sant Cugat

ACN | Les últimes obres de construcció d'habitatges a la cèntrica plaça Octavià de Sant Cugat del Vallès han fet aflorar noves restes a l'antic cementiri medieval del monestir. Les actuacions a la finca on hi havia Cal Boter Negre han permès documentar cinc sepultures, una de les quals estava coberta per tres lloses.

No fer vacances al mes d’agost a Mallorca

(Ramon Bassas –CR) “Els arqueòlegs investigadors no solem fer vacances durant l’estiu. És quan sol fer bon temps per excavar i quan poden treballar a les excavacions els professors i alumnes universitaris.

Pere Tarrés proposa un casal d’estiu d’arqueologia amb el Museu d’Arqueologia de Catalunya

(Fundació Pere Tarrés) Aquest dilluns comença el casal d’estiu del Museu d’Arqueologia de Catalunya i la Fundació Pere Tarrés, una de les novetats de la proposta de casals d’estiu d’aquest any. El casal d’estiu, que té lloc de dilluns a divendres, està estructurat al voltant d’un centre d’interès basat en l’arqueologia que està present al llarg d’aquest, a partir del qual giren totes les activitats del casal, on cada setmana funciona independent de les altres amb un principi i una cloenda final.

Veure la fe