Vés al contingut
Catalunya Religió

(Conferència Episcopal Tarraconense) Arran de la bona acollida per part dels participants del primer Curs d’acompanyament espiritual “Acompanyar la llibertat en Crist”, organitzat per la Comissió Interdiocesana d’Apostolat Seglar (CIAS) i dirigit per en David Guindulain, es convocarà una segona edició per al nou curs.

L’objectiu d’aquest Curs és dotar d’eines, materials i mètode els laics que ja estan fent aquest servei d’acompanyar la vida d’altres cristians, responsables o consiliaris de grups o bé laics que podrien fer aquest acompanyament.

El curs, d’una durada de nou mesos (de setembre de 2020 al maig de 2021), consta de tres trobades matinals en dissabte (de 10.00 a 13.00 h) —el lloc encara s’ha de determinar—, els dies 26 de setembre de 2020, 13 de febrer i 15 de maig de 2021, i de nou sessions d’acompanyament formatiu personalitzat. L’import del curs complet és de 50 euros per participant.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.