Vés al contingut

notícies relacionades

Barcelona reuneix més de 200 dinamitzadors del Sínode

(Arquebisbat de Barcelona) Aquest dissabte s'han reunit a l'edifici del Seminari Conciliar de Barcelona més de 200 dinamitzadors del Sínode 2023 per treballar sobre el paper i el treball de la seva figura a la diòcesi de Barcelona.

70 oliveres mirant el futur de Blanquerna

La Fundació Blanquerna va celebrar d’una manera ben especial la jornada anual de Sant Tomàs coincidint amb els 70 anys de la institució. Docents i personal de les tres facultats de la fundació, van participar en una plantada de 70 oliveres. En els propers actes de celebració s’hi donarà una ubicació definitiva.

'Creure encara?' Un llibre per reconstruir ponts

(Jordi Llisterri –CR) No és una apologia per als convençuts. Però és un llibre sobre la fe sense cap renúncia. Aquest és l'enfocament de l'assaig de Josep Maria Carbonell Creure encara? Deu meditacions. El llibre es va presentar aquest dimarts al vespre a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.    

Tres models de religió a l'escola i un nou Estat

(Jordi Llisterri -CR) L'escola a Europa es mou en tres models diferents de l'assignatura de religió. El de l'assignatura confessional, el de cultura religiosa, i el de valors ètics. Són els tres models que van explicar aquest dimecres el germà de La Salle Flavio Pajer en el simposi "La classe de Religió a Europa. Una sessió organitzada a Barcelona per Junts, el sindicat majoritari de professors de religió.

Però què passa amb la classe de religió?

(CR) A favor o en contra. Aquests són els termes bipolars en els que massa vegades es mou el debat sobre la classe de religió a l'escola, sense tenir present ni la realitat de l'assignatura avui a les aules, ni el parer dels experts en educació.

recull de notícies

Veure la fe