Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(MCECC) Seguint les indicacions de les autoritats pertinents, totes les activitats del Moviment de Centres d’Esplais Cristians de Catalunya (MCECC) programades per aquests dies van haver de ser anul·lades, posposades o adaptades. Malgrat tot el Moviment no s’atura.

Pel que fa a l’activitat ordinària, com les reunions territorials, de responsables i dels àmbits o les del Consell Directiu, s’ha adaptat sempre que ha estat possible a l'esfera online. En aquest enllaç podreu veure una sèrie d’idees perquè divertir-se reunions online i fer la foto més original per compartir a les xarxes socials.

A més, també han adaptat al format online altres activitats com el Punt de Connexió. Sota el títol “Deixa’t anar, sospira, agafa aire i vola”, aquest espai d’experiència, vivència personal i comunitària se celebrarà via Skype l’1 d’abril, de 20h. a 21.30h. Si us voleu sumar, envieu un correu a csegui@peretarres.org

Pel que fa a les trobades del Moviment, la TrocaJove (que s’havia de celebrar el passat 14 i 15 de març) ha estat posposada a l’espera de trobar una altra data en el futur, sempre que els diferents espais on anaven a celebrar-se les activitats estiguin disponibles i el protocol d’actuació així ho permeti. Al seu torn, la Jornada de Monitors i Monitores, prevista inicialment pel 25 d’abril, ha hagut de ser anul·lada.

També han estat ajornada la realització de la part residencial, prevista a Setmana Santa, dels cursos de monitors/es i directors/es del MCECC. Així, els Cursos Residencials del MCECC de Setmana Santa 2020 queden ajornats i no és realitzaran amb el calendari previst.

Totes aquelles activitats previstes pels Centres i Clubs d’Esplai també hauran de ser suspeses, com a mínim fins a l'11 d’abril, data que pot ser prorrogable. Per informar-vos de les darreres actualitzacions podeu consultar el comunicat del MCECC en aquest enllaç.