Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) L'Esplai de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola celebra aquest any el seu 40è aniversari. Per això, el passat dissabte 10 de març els nois i noies de nou esplais de la Diòcesi es van reunir a l'escola Maristes-Montserrat per celebrar-ho amb una jornada festiva. 

La pluja no va impedir que es pogués realitzar l'agenda d'activitats planificades. 350 infants i joves i 70 monitores i monitors es van trobar a la porta de Maristes per donar el tret de sortida a la festa. Entre les propostes lúdiques per als més petits s'ha comptat amb la presència de Sant Ignasi, en aquest cas propietari d'una màquina del temps que ha acompanyat l'esplai durant tot el curs i que necessitava ser arreglada.

Des de l'Esplai de Sant Ignasi es va agrair a totes les persones que fan possible la realització d'aquesta festa com els esplais Epis, Apassomi, Sant Jaume, colònies Anunciata, Albatros, AJMACOR, el Cau i La Bordeta; al col·legi Maristes Montserrat i Plusfresc. 

L'Esplai de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola

L'any 1978, un grupet de joves de la Parròquia de Sant Ignasi de Loiola es va engrescar en la tasca d'organitzar un servei educatiu de lleure de forma voluntària al barri. En el marc d'aquest aniversari s'estan realitzant 4 grans activitats al llarg del curs que simbolitzen les 4 dècades d'educació en el lleure. La següent serà els dies 5 i 6 de Maig amb la Gran Festa de l'esplai a la Manreana (Juneda), on estaran convidades totes aquelles persones que hagin passat per l'esplai.