Vés al contingut
Catalunya Religió

La orde Hospitalària de Sant Joan de Déu (OHSJD) va posar en marxa aquesta primavera una campanya per donar a conèixer els seus valors. Ara han fet pública la segona part d'aquesta campanya, centrada en un sol valor: l'espiritualitat. El vídeo explica què significa l'espiritualitat pels germans de Sant Joan de Déu.

Els valors estan en plena actualitat i més en un context de crisi. L'Orde Hospitalària de Sant Joan de Déu porta gairebé cinc segles acollint al malalt i als més necessitats a través d'un valor prioritari l'Hospitalitat que gira al voltant d'aquests: Qualitat, Respecte, Responsabilitat i Espiritualitat. L'Hospitalitat és acollir a la casa a l'altre compartint el que un té en funció de la necessitat de l'acollit. És un moviment d'acostament que busca contribuir al desenvolupament i benestar de la societat, per això, Sant Joan de Déu ha realitzat una campanya de valors per donar a conèixer aquest moviment d'acostament a les realitats més vulnerables. El segon vídeo de la campanya es titula Espiritualitat.
A través dels perfils de Facebook i Twitter de l'OHSJD es donaran a conèixer iniciatives, projectes i articles relacionats amb els valors. Cada setmana estarà centrada en un dels cinc valors de la institució i es fomentarà la participació dels usuaris perquè també ells puguin reflexionar o aportar viuencies vinculades a ells.

Espiritualidad (2a parte) from ohsjd Provincia Aragón on Vimeo.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.