Vés al contingut
Catalunya Religió
L'Espai Social
El nou Espai Social del Districte de Nou Barris | Afers Religiosos
Galeria d'imatges

AFERS RELIGIOSOS L'Església Evangèlica Unida de Barcelona ha inaugurat un espai social que oferirà diferents serveis, entre ells,  l’atenció a les persones més necessitades, activitats formatives, de lleure i d’acompanyament, al Districte de Nou Barris.

L'acte, on també va assistir el director general d'Afers Religiosos, Carles Armengol, va tenir lloc al local del carrer Malgrat de l’entitat. Un antic magatzem que ara es transforma per esdevenir un nou espai que permetrà ampliar de manera significativa l’activitat de l’Església al barri de Porta. D’aquesta manera, l’Espai Social neix amb la voluntat d’ajudar a milers de veïns i veïnes del Districte i també d’altres zones de Barcelona.

L'espai oferirà activitats formatives, de lleure i d'acompanyament

Una Església arrelada a la ciutat comtal

L’Església Evangèlica Unida de Barcelona  (Assemblea de Germans) és una entitat amb un fort compromís social que destina bona part dels seus esforços en la transformació social de Barcelona. Vehicula la seva obra social a través de l'Oficina Tècnica, resultat de la fusió de la Unida de Barcelona i Església9Barris.

Ambdues entitats han sumat la seva experiència en gestió sòcio-cultural i els seus treballadors i personal voluntari per tal d’ampliar la capacitat d’atenció i crear noves dinàmiques al districte on tenen la seu.  Entre les activitats que l’Església duu a terme actualment al districte de Nou Barris es troben el Rebost i el Rober Solidaris, l’atenció a persones sense llar, l’Esplai imagina, el Taller de manualitats o la reconeguda campanya Joguines Solidàries.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.