Vés al contingut

notícies relacionades

Com s’ha arribat a l’enfrontament públic entre Torra i Omella?

(Jordi Llisterri-CR) Com s’ha arribat a un enfrontament obert entre la Generalitat i l’arquebisbat de Barcelona? Més visiblement amb el president de la Generalitat i l'arquebisbe de Barcelona? Hi ha dos factors que expliquen perquè el que podria ser una tempesta en un got d’aigua ha acabat sent un xoc de trens. Un factor de caire més polític i personal i un de caire més institucional i administratiu.

Torra nomena nou prior de la Capella de Sant Jordi de la Generalitat

(Jordi Llisterri-CR) El president de la Generalitat, Quim Torra, ha nomenat mossèn Josep Maria Turull nou prior de la Capella de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Turull substitueix el també canonge Joan Evangelista Jarque, que ha estat prior els darrers 42 anys. Jarque era l’únic nomenament del president Josep Tarradellas que encara restava vigent.

El servei i el diàleg del pare Duch reconegut a la Generalitat

(Jordi Llisterri-CR) No és el primer homenatge i molts reconeixements ja se li van fer en vida. Però era l’homenatge que faltava al monjo de Montserrat Lluís Duch. El president de la Generalitat, Quim Torra, va presidir acompanyat de l’abat de Montserrat, Josep M. Soler, l’homenatge institucional que s’ha celebrat aquest dijous al vespre al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.

Omella demana “unió” i “camins de concòrdia” a la missa de Sant Jordi

(Jordi Llisterri-CR) 9.30h, missa a la capella de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Àmplia presència del Govern amb el president Quim Torra i els consellers Miquel Buch, Jordi Puigneró, Mariàngela Vilallonga, Damià Calvet i Teresa Jordà. El cardenal Joan Josep Omella presideix la missa que se celebra abans de la benedicció de les roses al pati de la Generalitat, acompanyat com altres anys del cardenal Lluís Martínez Sistach.

recull de notícies

panoràmica

Veure la fe