Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(La Salle) Un cop acabades les classes és temps de continuar aprenent, de reciclar-se. Els educadors lasal·lians aprofiten per compartir coneixements nous. Del 2 al 6 de juliol gairebé 350 persones han assistit a alguna formació de les proposades per l’Àmbit de Pedagogia, també Formació en el Programa HARA d’educació de la interioritat i en el FICAT(Formació Institucional La Salle Catalunya).

La Salle Bonanova i el Campus La Salle BCN han acollit els 250 mestresque han assistit a diferents formacions pedagògiques: Robòtica, Treball per projectes en  llengua anglesa, Gamificació, Treball per competències, Matemàtiques, Ús educatiu de les Noves Tecnologies, Tutorització del TdR, Flipped Classroom i el Tractament de les Necessitats Educatives Especials.

Al Casal La Salle a Sant Martí Sesgueioles va tenir lloc el FICAT 17 i es va acomiadar la 3a sessió del FICAT 18. Unes 60 persones entre les dues formacions, van ser-hi en un ambient de treball molt experiencial i pràctic amb ponències basades en la figura de l’educador/a lasal·lià/na i en com desenvolupar el carisma i la identitat amb l’alumnat.

Paral·lelament, a La Salle Tarragona, gairebé 50 persones han gaudit de la Formació HARA (HARA 1 i HARA 2) d’educació de la interioritat.

I finalment, el Equips Directius dels centres que constituït per més de 130 persones, durant els dies 5 i 6 de juliol, han ocupat la Sala de Congressos de La Salle Campus Barcelona adquirint tècniques de lideratge sistèmic.