Vés al contingut
Catalunya Religió

(Claret) L’Editorial Claret presenta avui, dins de les activitats programades a la Setmana del Llibre en Català, Repensar l’economia a partir de la pandèmia, el segon volum de la col·lecció OIKOS publicada conjuntament per l’Editorial Claret i Justícia i Pau.

Aquesta tarda, a les 18.30h a l’escenari 2 del Moll de la Fusta, l’acte comptarà amb la presència de l’Eduard Ibáñez, coordinador del llibre, autor del primer volum de la col·lecció, ex director de Justícia i Pau de Barcelona i professor; l’Adela Suñer, consultora de l’Economia del Bé Comú i el Bernat Sellarès, gerent de la Facultat de Filosofia de l’Ateneu de Sant Pacià i la Ramon Llull, els quals parlaran breument dels canvis i lliçons que urgeixen en el funcionament de l’economia per tal que afavoreixi plenament el bé comú.

La col·lecció OIKOS, que es va estrenar el passat mes de novembre amb la publicació del llibre L’economia de Francesc, buscava divulgar les aportacions i les propostes més importants del papa Francesc, així com del pensament social de l’Església, sobre el sentit i la finalitat de l’economia. En el llibre Repensar l’economia a partir de la pandèmia quatre experts economistes reflexionen i proposen respostes a la pregunta de com articular una economia que cerqui per al bé de tots. Els autors són l’Adela Suñer i el Bernat Sellarès, l’Enrique Lluch, doctor en ciències econòmiques, llicenciat en dret i professor; el Guillem López, economista i professor universitari i la Lucía Caram, monja dominica i activista cristiana que lluita contra la pobresa i l’exclusió social. L’objectiu és reflexionar sobre l’economia actual i el seu impacte en la societat a partir del magisteri i la doctrina social de l’Església.

La Setmana del Llibre en Català, que mostrarà la riquesa i diversitat de l’edició en català fins el dia 19 de setembre, celebra enguany la seva 39 edició. L’Editorial Claret tindrà exposats els llibres més destacats i totes les novetats més recents al mòdul 9 de l’espai expositiu, durant tota la setmana.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.