Vés al contingut

notícies relacionades

El nombre de voluntaris joves de Sant Joan de Déu creix un 30%

(Sant Joan de Déu) L'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu ha registrat un increment del 30% de persones voluntàries entre els 20 i els 35 anys respecte al setembre de l'any passat. Ho ha anunciat el mateix orde després de la primera trobada de coordinadors de Voluntariat Sant Joan de Déu de l'Orde Hospitalari a Espanya celebrada del 30 de maig a l'1 de juny a Guadarrama, Madrid.

Tornen els actes religiosos sense mascareta

(OAR) Aquest dimecres han entrat en vigor les noves mesures decretades en relació al canvi d'ús de mascareta publicades al 'Boletín Oficial del Estado' (BOE). Entre altres mesures, el Reial Decret estableix que l'ús de la mascareta ja no és obligatori en actes religiosos ni en cerimònies civils.

S'elimina la limitació d'aforament als actes religiosos

(OAR) Aquesta matinada han entrat en vigor les noves mesures decretades i publicades al 'Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya'. Entre altres mesures, s'elimina el límit d'aforament als actes religiosos i cerimònies civils, inclosos els casaments, serveis religiosos i cerimònies fúnebres.

La retransmissió de les misses torna a À Punt el diumenge 30 de gener

(CVMC) Diumenge 30 de gener, À Punt reprendrà la retransmissió de les misses setmanals des de la parròquia de l’Assumpció de Torrent.

El Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) ha acordat aquest dimecres els criteris que han de complir les retransmissions religioses en la programació d’À Punt.

En aquest sentit, entre els criteris aprovats està la correcció lingüística i el compliment dels codis de regulació detallats en el llibre d’estil en tots els continguts audiovisuals que s’emeten en els mitjans públics valencians.

Nou monogràfic de 'Qüestions': Crisi, pandèmia i gènere

(Fundació Joan Maragall) El volum número 271 de Qüestions de Vida Cristiana porta per títol “Crisi, pandèmia i gènere” i presenta un tema que ha estat recurrent durant els mesos de pandèmia, un tema que es començava a preveure a l’inici de la Covid-19 i que malauradament s’ha anat confirmant fins a dia d’avui: l’ús necessari de les TIC i el perill que reprodueixin desigualtats, la bretxa d’aprenentatge i l’evolució de la violència masclista els darrers dos anys, s’han convertit en realitats

panoràmica

Veure la fe