Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Claretians) Els missioners claretians de la Província de Sant Pau comptaran amb dos nous capellans aquest estiu. La primera ordenació és aquest dissabte 26 de juny. Canri Situmorang, de la Comunitat Cúria-Assistencial de Barcelona, s’ordenarà sacerdot a les onze del matí al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. La celebració serà presidida per Javier Vilanova Pellisa, bisbe auxiliar de Barcelona.

La segona ordenació serà la de Juan José Gutiérrez, que està vivint a la comunitat de Banchi Vecchi de Roma. Celebrarà l’ordenació sacerdotal el 31 de juliol a la parròquia de Nuestra Señora de Santa Ana de Jucuarán, a Usulután, El Salvador. Tots dos pertanyen a la Província de Sant Pau que agrupa les comunitats de la congregació dels Fills de l’Immaculat Cor de Maria (CMF) de Catalunya, Euskal Herria, França i Itàlia.

La celebració a Barcelona es durà a terme seguint les mesures d’aforament limitat, distància i ús de la mascareta de tots els assistents. I s’exigirà als assistents complir totes les mesures d’higiene i de prevenció de la Covid-19 vigents per la pandèmia i marcades per les autoritats sanitàries.

La cerimònia es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube dels Claretians de Catalunya.

Dissabte 26 de juny, ordenació del claretià Canri Situmorang

Canri Situmorang té 33 anys. Nascut a l’illa de Sumatra, a Indonèsia, el 1988, descobreix la congregació amb 21 anys. L’agost de 2009 entra a la casa de formació de Kupang, a l’Illa de Timor. El 2013 fa els primers vots com a missioner claretià, encara a Indonèsia. Estudia els quatre anys de Filosofia, fins que el setembre de 2015 és destinat a Catalunya, lloc fundacional de la congregació.

Després d’onze anys de formació dins de la Congregació dels Fills de l’Immaculat Cor de Maria, Situmorang fa la professió perpètua el 26 d’octubre de 2019 al Temple de Sant Antoni Maria Claret, a Vic. I el 17 d’octubre de 2020 al mateix Temple és ordenat diaca en una celebració marcada per la commemoració del 150è aniversari de la mort del pare Claret. Actualment està fent la llicència en Bíblia a la Facultat de Teologia de Catalunya.