Vés al contingut

notícies relacionades

ordenació14

Joshua Carrillo, nou capellà a Lleida: “La meva vida és per a vosaltres”

BISBAT DE LLEIDA | La Catedral de Lleida s'ha omplert aquest dissabte per acollir l'ordenació sacerdotal de Joshua Carrillo, de 29 anys i originari d'Ixtlán del Río, a Mèxic. A la cerimònia hi han assistit més de 400 persones i un centenar de capellans i diaques, a més del bisbe de Lleida, Salvador Giménez, i el bisbe emèrit Joan Piris. Carillo, dirigint-se als assistents, ha assegurat: "La meva vida és per a vosaltres".

joan-morera-ordenacio

Joan Morera, jesuïta: “Ajudeu-me a ser un capellà de davantal”

JESUÏTES | Aquest dissabte 17 de setembre s’ha celebrat a l’Església de Santa Maria de Verdú l’ordenació sacerdotal del jesuïta Joan Morera. La celebració ha estat presidida per l’arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i concelebrada pel superior provincial dels Jesuïtes, Antonio España, i el delegat dels Jesuïtes a Catalunya, Enric Puiggròs.

Dos nous sacerdots claretians

(Claretians) Els missioners claretians de la Província de Sant Pau comptaran amb dos nous capellans aquest estiu. La primera ordenació és aquest dissabte 26 de juny. Canri Situmorang, de la Comunitat Cúria-Assistencial de Barcelona, s’ordenarà sacerdot a les onze del matí al Santuari del Cor de Maria de Barcelona. La celebració serà presidida per Javier Vilanova Pellisa, bisbe auxiliar de Barcelona.

El bisbe Nin ordena tres nous preveres i dos nous diaques a Montserrat

(Abadia de Montserrat) Aquesta dissabte a tarda ha tingut lloc a la Basílica de Santa Maria l’ordenació de tres nous preveres i dos nous diaques, tots ells membres de la comunitat benedictina de Montserrat. Els candidats eren Carles Xavier Noriega, Efrem de Montellà i Bernat Juliol, per a preveres, i Anton Gordillo i Gabriel Soler, per a diaques. Tots ells han estat presentats pel P. Abat Josep M.

Ordenacions episcopals a Barcelona amb alegria

(Jordi Llisterri-CR) "Serviu al Senyor amb alegria". "Alegreu-vos sempre en el Senyor". Són els dos lemes episcopals que han escollit els dos nous bisbes auxiliars de Barcelona, Sergi Gordo i Toni Vadell. Aquest dissabte al matí han rebut l'ordenació episcopal a la Basílica de la Sagrada Família en una cerimònia que ha mostrat la satisfacció de la diòcesis per aquests nous bisbes.

Girona compta amb un nou capellà i un nou diaca

(Josep Casellas / Girona) El bisbe de Girona, Francesc Pardo, va ordenar capellà mossèn Pere Narbón i diaca –en el seu camí cap al ministeri sacerdotal– Manel Masvidal. La celebració va tenir lloc a la catedral de Girona aquest diumenge, dia en què es commemorava el 976è aniversari de la dedicació de la catedral.

Veure la fe