Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Salesians) El projecte salesià europeu de Formació Professional s’adapta a la situació Covid-19. La pandèmia està obligant al fet que la societat es reinventi i adapti totes les activitats a la nova normalitat, marcada a hores d’ara per una segona onada de coronavirus que està afectant amb duresa casa nostra, però també la resta d’Europa. En aquest sentit, tot es veu d’una o altra forma afectat. I el  projecte europeu de Formació Professional Don Bosco Wave no n’és una excepció, però també constitueix una gran oportunitat per créixer en l’adversitat, i aquesta és la filosofia que s’està adoptant.

Els participants del projecte –la Inspectoria Salesiana Maria Auxiliadora. Espanya; Fundació Tech Don Bosco. Espanya; Federazione CNOS-FAP. Itàlia; Szalézi Intézmény Fenntartó. Hongria; Association Maisons Don Bosco. França; Don Bosco Onderwijscentrum. Bèlgica; Deutsche Provinz der Salesianer Don Bosco. Alemanya i Don Bosco International. Bèlgica– segueixen compromesos per donar una resposta educativa per a l’augment de l’ocupabilitat i la inclusió social dels joves a través de la Formació Professional.

Reorganitzar les activitats de el projecte

Fa uns dies va tenir lloc en línia una trobada entre els diferents socis del projecte per seguir avançant en l’execució del projecte, però adaptant diverses de les seves activitats, afectades per les restriccions de mobilitat a causa de la pandèmia.

Es va decidir presentar una sol·licitud de pròrroga de 6 mesos per a l’inici d’algunes de les accions que requereixen intercanvi entre grups, persones assessores i visites de centres, amb la confiança que la situació millori a principis de 2021.

Tot i aquesta nova calendarització hi ha diversos grups de treball que estan col·laborant molt activament a través de trobades en línia i que segueixen el recorregut ja emprès anteriorment.