Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 18/01/2020

(Bisbat de Girona) Una setantena de persones van assistir, el passat dissabte 11 de gener, a l’Escola de Formació mensual del Moviment de Cursets de Cristiandat de la nostra diòcesi. Va tenir lloc al Casal Bisbe Cartañà de Girona i en aquesta ocasió es va presentar en un format especial, obrint l’activitat a tothom. La trobada va comptar amb la participació de l’economista, advocat i teòleg valencià Enrique Lluch Frechina, qui va oferir la conferència “Pot el cristianisme il·luminar l'economia?”. Lluch va defensar que conceptes com el compartir o la preferència pels pobres no han de ser només opcions personals de vida sinó que poden esdevenir els pilars per a una economia més justa.

Enrique Lluch és un dels promotors a Espanya de "L'economia de Francesc", una trobada convocada pel papa que reunirà a Roma, del 26 al 28 de març, joves d'arreu del món per reflexionar sobre com construir una economia al servei de les persones.

Podeu escoltar la conferència sencera al següent enllaç.

Temàtica
Territori
Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.