Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CPL) El Centre de Pastoral Litúrgica posa en marxa un nou canal d'atenció i informació a través de l’aplicació WhatsApp, el servei de missatgeria instantània. El telèfon 619 741 047 és una nova via de comunicació, només per missatgeria, que s’implanta amb l'objectiu de resoldre dubtes pastorals i facilitar informació de les activitats de l’entitat.

Amb més de 60 anys d’experiència al servei d’aquest àmbit de l’acció pastoral de l’Església que és la litúrgia, el CPL som un aval a l’hora d’atendre les demandes de consulta que ens arriben de l’àmbit hispanoparlant i català. També oferim informació per aquesta missatgeria sobre el que el CPL ofereix, sigui formació, materials, revistes o altres publicacions.

Horari d’atenció i compromís de resposta

Els missatges seran atesos en horari d’oficina, de dilluns a divendres de 9:00h a 14:30h, i tots ells tindran resposta.

El CPL es caracteritza per tenir una comunicació propera i adequada amb les persones que hi adrecen. És per això que ha anat incorporant els mitjans que poden facilitar-la: l’atenció personal en la seu del CPL (c. Nàpols, 346, 1 – Barcelona) i la telefònica (933 022 235); també s’atén a través del correu electrònic (cpl@cpl.es), del web (https://www.cpl.es) i de les seves xarxes socials.