Vés al contingut
Catalunya Religió
morunys-capella
Fotografia: ACN.

CR / ACN Els Mossos d'Esquadra han recuperat el cos sense vida d'un home al pantà de la Llosa del Cavall que podria ser el de Xavier Castelló, el capellà de Morunys de 78 anys que va desaparèixer aquest novembre. Una informació que també ha corroborat el bisbat de Solsona a través d'un comunicat en què assegura que el cos correspondria "molt probablement" al de Castelló.

El bisbat de Solsona ha explicat que actualment s'estan duent a terme els estudis pertinents d'ADN per confirmar la identitat del cos. També demanen que es mantinguin les pregàries pel capellà de la diòcesi.

Xavier Castelló va desaparèixer al santuari de Lord a Morunys on va anar a passa el matí, però no va tornar

Aquest diumenge uns pescadors del pantà de la Llosa del Cavall han donat l'avís pels volts de les quatre de la tarda en veure el cos surant al pantà, al terme municipal de Navès. El punt era de molt difícil accés i finalment el dispositiu de recuperació s'ha fet aquest dilluns amb l'helicòpter dels Mossos i la unitat aquàtica.

L'home, de 78 anys i resident al seminari de Solsona, va desaparèixer el 17 de novembre a la zona del santuari de la Mare de Déu de Lord a Sant Llorenç de Morunys on va anar a passar el matí, però no va tornar.

Durant els següents dies es van organitzar dispositius de recerca amb efectius de Bombers, Mossos, GRAE i voluntaris, entre d'altres, per intentar localitzar-lo. En aquests dispositius també hi va participar el bisbe de Solsona, Francesc Conesa. El 22 de novembre es va suspendre la recerca terrestre després de revisar el perímetre del pantà i a l'espera de nous indicis.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.