Vés al contingut
Catalunya Religió
lord-mola
Fotografia: Jordi D. A. sota llicència C.C. 2.0.

CR Arran de la desaparició a la Vall de Lord del capellà Xavier Castelló, el bisbat de Solsona ha informat sobre una reunió que ha tingut lloc aquest divendres a la tarda entre el responsable dels bombers, els mossos d'esquadra, els familiars de Castelló, membres del Santuari de Lord i el bisbe de Solsona, Francesc Conesa.

En la reunió s'ha explicat que, des de dijous a la tarda, els equips d'emergència dels bombers es troben en recerca amb recursos humans, gossos, drons i helicòpter. Treballen coordinadament amb els mossos d'esquadra. També els veïns i l'ajuntament de Sant Llorenç de Morunys estan bolcats en la cerca. 

En la mateixa reunió amb el bisbe Conesa s'ha detallat "el vast treball de recerca contínua que s'ha fet ininterrompudament durant tota la nit i el que es farà en les properes hores", expliquen des del bisbat de Solsona.

L'equip d'emergències treballa ininterrompudament per trobar Xavier Castelló des de dijous a la tarda

En la nota de premsa que ha fet pública el bisbat de Solsona, asseguren que des de la diòcesi manifesten l'agraïment per a totes les persones, tant professionals com voluntàries, que estan treballant per trobar Xavier Castelló.

També expressen el seu agraïment a "tots els qui s’interessen, s’ofereixen per ajudar i, en particular, pels molts que estan pregant per ell i per tota la situació". "Que la Verge de Lord ens guardi a tots", conclou el bisbat.

Un avís dels residents del santuari de Lord

Xavier Castelló es va perdre a la mola del santuari de Lord, a Sant Llorenç de Morunys, aquest dijous al migdia. El capellà de 78 anys va anar a passar el matí al santuari de la Mare de Déu de Lord, a Sant Llorenç de Morunys, però no va tornar al migdia, tal com havia dit que faria. L'avís el van donar els residents del santuari a les 15:23 h. Els bombers desaconsellen la participació de veïns en la recerca per la complexitat i l'orografia de la zona.

 

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.