Vés al contingut

notícies relacionades

morunys-capella

El cos trobat al pantà de la Llosa del Cavall podria ser “molt probablement” el del capellà desaparegut a Morunys

CR / ACN | Els Mossos d'Esquadra han recuperat el cos sense vida d'un home al pantà de la Llosa del Cavall que podria ser el de Xavier Castelló, el capellà de Morunys de 78 anys que va desaparèixer aquest novembre. Una informació que també ha corroborat el bisbat de Solsona a través d'un comunicat en què assegura que el cos correspondria "molt probablement" al de Castelló. 

bombers-lord-acn

Suspenen la recerca terrestre del capellà perdut al santuari de Lord

CR / ACN | Els bombers de la Generalitat han decidit suspendre el dispositiu de recerca terrestre del capellà Xavier Castelló, perdut aquest dijous als voltants del santuari de la Mare de Déu de Lord. L'equip ha informat aquest dimarts que tanca el servei fins a tenir nous indicis.

Mor el pare Jordana, reconstructor del santuari de Lord

(CR) Aquest dissabte va morir als 95 anys d’edat mòssen Salvador Jordana, capellà del bisbat de Solsona que va ser el promotor de la reconstrucció del santuari de Lord.

El pare Salvador Jordana va néixer a Barcelona el 1919 i va cursar els seus estudis al Seminari de Barcelona i després al Monestir de Poblet i a Suïssa. Va ser ordenat a Poblet l’any 1948 i al cap d’un parell d’anys va ser nomenat prior-president de Poblet i de l’orde cistercenca d’Espanya.

Veure la fe