Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat de Lleida) La parròquia Sagrada Família acollirà el dissabte 1 de febrer un concert solidari a càrrec de corals de Lleida per recaptar fons perquè el Delta de l’Ebre pugui recuperar la seva normalitat després dels danys causats pel temporal Glòria de la setmana passada.

Es tracta d’una iniciativa de la Coral Maristes Montserrat que fa més de dos anys que s’ha “agermanat” amb la localitat de Deltebre, ja que a la primavera del 2018 va acollir l’activitat Lleida Canta al Delta i va aplegar uns 900 cantaires de Catalunya.

El concert serà a les 18 hores i els assistents podran fer una aportació voluntària que es destinarà a aquest territori. Deltebre ja ha sol·licitat al Govern la declaració de zona catastròfica. Segons els tècnics, la violència del temporal ha fet desaparèixer 25 metres la línia de la costa, ha afectat a 3.000 hectàrees de cultiu d’arròs i ha desdibuixat 6.500 metres les platges del municipi, entre d’altres afectacions. Els danys s’han quantificat en més de 9.500.000 euros.