Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

Coral Memorial creu en una societat inclusiva i oberta al món impulsada a través de l’educació. Per això, ha firmat un acord per col·laborar activament amb Scholas Occurrentes, la Fundació de S.S. el Papa Franceso.

Aquest conveni de col·laboració entre Scholas i Coral Memorial va ser ratificat el passat mes de desembre al Vaticà, en presència de S.S. el Papa Francesc i Manuel Lao Hernández, president de Nortia Capital Investment Holding; grup al que pertanyen Coral Memorial i Eternal Sports Memorial, empreses amb les que s’ha firmat el conveni, en una trobada en la que el Summe Pontífex va donar a conèixer diferents projectes i iniciatives que la Fundació desenvoluparà al 2020.

Amb aquest conveni, Coral Memorial ofereix a Scholas Occurrentes una part de la recaptació anual percebuda per concepte del manteniment de cada columbari. L’objectiu d’aquesta col·laboració és ampliar les activitats educatives que aquesta Fundació desenvolupa al voltant del món.

 

Educació i aprenentatge

Les experiències educatives a través del joc, l’art i el pensament són la base del projecte d’Scholas Occurrentes i s’han convertit en el seu llenguatge educatiu, amb el que els alumnes aprenen a escoltar, crear i celebrar la vida. Aquest concepte va molt lligat a Coral Memorial, ja que permet als familiars custodiar les cendres en n lloc amb el que mantenen els forts vincles espirituals i emocionals per mantenir el record de forma sagrada, propera i simbòlica.

La Fundació promou l’educació des de la “cultura de la trobada” i “l’obertura cap a l’altre”, sempre a favor d’una educació universal sense exclosos. Amb seus a 13 països i prop de 446.000 escoles i xarxes educatives arreu del món, la Fundació treballa per la integració de tots els alumnes a través d’innovadores propostes tecnològiques, esportives i artístiques.  

 

Sobre Coral Memorial

Coral Memorial és una empresa de Terrassa (Barcelona) especialitzada en la fabricació, comercialització i gestió integral de columbaris, nínxols destinats a acollir urnes funeràries. Aquesta modalitat recupera la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat. Amb una llarga experiència al sector, aquesta empresa egarenca prioritza la qualitat, el disseny i la creativitat, sent referent en la gestió dels cementiris del segle XXI.