Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(Bisbat d'Urgell) L’arquebisbe d’Urgell i copríncep d’Andorra Joan-Enric Vives, amb motiu de la mort del qui fou copríncep d’Andorra i president de la República Francesa de 1995 a 2007, Jacques Chirac, amb data 26 de setembre de 2019 va enviar una carta de condol a l'actual president de França Emmanuel Macron, on entre altres coses diu:
“Amb motiu de la mort del Sr. Jacques Chirac, que fou copríncep d’Andorra i president de la República Francesa entre 1995 i 2007, així com primer ministre de França i slcalde de París, us envio el meu sincer condol i a tot el poble de l’estimada França, en nom propi i en el de les autoritats i el poble del principat d'andorra. Recordem amb agraïment tot el treball realitzat per Chirac en bé del nostre principat i la seva memorable visita a Andorra els dies 15 i 16 de setembre de 1997, en comunió amb el meu predecessor Joan Martí i Alanis."

Afegeix “Sento molt la seva pèrdua i prego per ell, perquè Déu li concedeixi la vida eterna de la glòria. També vulgueu transmetre a tota la seva família i al poble de França el nostre dolor, mentre elevem fervents oracions pel seu repòs etern”.