Vés al contingut
Catalunya Religió

(CR) El nou cardenal salesià Cristóbal Lopez, anunciat aquest diumenge pel papa Francesc, ha penjat un breu missatge d’agraïment per totes les felicitacions rebudes. En el missatge, reitera “el que ja vaig explicar quan em van nomenar bisbe: el meu títol i diploma de més categoria és ser Fill de Déu; i ja el vaig obtenir en el baptisme”. López assegura que amb això “ja estic a dalt de tot, (com la majoria de vosaltres); no puc ascendir ni ser promogut, ja que més que fill de Déu no es pot ser”.

El nou cardenal també agraeix al papa Francesc el nomenament i demana “que cada felicitació es transformi en una oració pel Papa, per l'Església, per aquesta diòcesi de Rabat i per la meva persona”. I reitera que “ser bisbe, sacerdot, cardenal, papa ... no és sinó un servei concret que es fa a l'Església i en l'Església... però que no ens posa per sobre de ningú”.

“Reseu per mi, que bona falta em fa i que molt bé m'anirà”, demana per assumir una “responsabilitat rebuda que em desborda i em supera”.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.