Vés al contingut

notícies relacionades

Cristóbal López: “L’Església ha d’estar allà on hi ha ferida”

(Glòria Barrete –CR) El cardenal i arquebisbe de Rabat, el salesià Cristóbal López, visita aquest divendres Barcelona. Ho farà en el primer dinar-col·loqui ‘Tribuna Joan Carrera’, que tindrà lloc al restaurant Pomarada de Barcelona de dues a quatre de la tarda. Hem aprofitat per conversar amb ell de temes eclesials, socials i migratoris.  Com li agrada més que el presentin, com a cardenal o com a salesià?

El cardenal Cristóbal López inaugura la Tribuna Joan Carrera

(CR) El cardenal i arquebisbe de Rabat, el salesià Cristóbal López, serà el protagonista del primer dinar-col·loqui ‘Tribuna Joan Carrera’. Catalunya Religió moderarà aquesta sessió, que tindrà lloc al restaurant Pomarada de Barcelona el proper 25 de març de dues a quatre de la tarda.

El salesià de Catalunya Cristóbal López, nou cardenal

(Jordi Llisterri-CR) El papa Francesc ha anunciat per sorpresa aquest diumenge el nom de tretze nous cardenals. Entre ells hi ha salesià de Catalunya, Cristóbal López Romero, actualment arquebisbe de la diòcesi de Rabat.

El provincial salesià Cristóbal López, nomenat arquebisbe de Rabat

(Salesians/CR) El papa Francesc ha nomenat aquest divendres el salesià Cristóbal López Romero com a nou arquebisbe de la diòcesi de Rabat. López era des del 2014 el provincial de la Inspectoria Maria Auxiliadora que inclou les comunitats salesianes de Catalunya.

panoràmica

Veure la fe

podcasts