Vés al contingut
Catalunya Religió ds. 19/08/2017

Per saber-ne més

(CR) Un món on sigui possible viure en pau. Els atemptats de Barcelona i Cambrils han coincidit amb el Capítol General de les Vedruna que reuneix a Vic religioses d'aquesta congregació de tot el món. Des del Capítol han recordat les víctimes i familiars amb la pregària i han enviat aquest comunicat de suport.

COMUNICAT DE LA CONGREGACIÓ DE GERMANES CARMELITES VEDRUNA AMB MOTIU DE L’ATEMPTAT DEL DIA DISSET D’AGOST DE 2017.

Davant dels fets terroristes ocorreguts recentment a casa nostra, la Congregació de Germanes Carmelites Vedruna, reunides a Vic en Capítol general,  procedents d’arreu del món,  volem manifestar la nostra consternació i el nostre rebuig a totes les formes de violència.

Expressem la nostra ferma solidaritat amb les víctimes de l’atemptat de Barcelona i el nostre recolzament a totes les persones que en aquests moments estan patint les conseqüències dels fets. Preguem a Déu, Senyor de la vida, que consoli els qui pateixen i que ens ajudi a tots plegats, en diàleg amb les diferents cultures i religions, a anar construint un país i un món on sigui possible viure en pau i amb l’esperança de sentir-nos germans.

Temàtica
Territori
Institucions

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.