Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(CR) L'IESE Business School ha anunciat el nomenament de Greg Burke, com a nou director de Comunicació de l'IESE. Burke, excorresponsal a Roma de Fox News, va ser portaveu del papa Francesc fins que va dimitir sobtadament el passat 31 de desembre. Ara s'incorporarà a l’escola de negocis vinculada a l’Opus Dei, al campus de  Barcelona, el proper 16 de setembre.

Del 2012 al 2018 ha treballat per la Santa Seu a Roma. Durant el pontificat de Benet XVI es va incorporar com primer com a assessor sènior de Comunicació a la Secretaria d'Estat. El juliol del 2016, Francesc el va nomenar director de la Sala Stampa de la Santa Seu, juntament amb la periodista de la COPE Paloma García Ovejero. La primera vegada que un home i una dona lideraven la comunicació de la Santa Seu. Burke va substituir el jesuïta Federico Lombardi. Enmig de la reforma comunicativa empresa per Francesc, que limitava l’autonomia de la Sala de Premsa, Burke i Ovejero van dimitir el mateix dia, després de dos anys i mig en el càrrec. 

Segons informa l’IESE, Burke, nascut el 1959 a Saint Louis, Estats Units, és llicenciat en Literatura Comparativa per Columbia College. També ha estudiat a Columbia 's Graduate School of Journalism. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera fora del seu país com a corresponsal estranger, primer a Time Magazine i després per a Fox News. Després de deixar el Vaticà, Greg ha estat col·laborant com a consultor amb la Fundació Arise que lluita contra l'esclavitud i seguirà fent-ho des de l'IESE. Ara, a més, s’instal·larà a Barcelona.

L'IESE, l'escola de direcció d'empreses de la Universitat de Navarra, celebra aquest curs els 60 anys des de la seva fundació a Barcelona el 1958. Amb campus a Barcelona, ​​Madrid, Munic, Nova York i Sao Paulo, ofereix formació per a directius a Europa, Àsia, Amèrica i Àfrica.