Vés al contingut

Quan arriba l'estiu, tots pensem en sortir, en descansar, en banyar-nos al mar, en pujar muntanyes o en veure ciutats, en definitiva, viure una mica diferent del que fem durant tot l’any.

Necessitem escampar la boira, distreure’ns, relaxar-nos, dormir, doncs segurament el curs ha tingut moments de tot: dificultats, estrès, manca de son, corredisses, relacions complicades, ambients no sempre agradables, el que és la vida del dia a dia.

Per això quan arriba el estiu i les merescudes vacances totes i tots volem escapar per poder recarregar piles.

És a les hores quan a mi m’agrada animar les persones de l’església a viure l'estiu amb els Salms, i no és tan sols una frase feta, sinó una acció concreta, en els mesos d’estiu al sermó de diumenge es una reflexió sobre un Salm, de manera que puguem meditar-hi durant la setmana.

Els Salms com molt bé expressa la contraportada del llibre “El Tesoro de David, la Revelación Escritural a la luz de los Salmos”, són un resum poètic de tot el missatge de l'Escriptura.

Atanasi d’Alexandria deia ja al segle IV: “els Salms són un tresor de naturalesa molt especial, enriqueixen en gran manera tots aquells que hi aprofundeixen”.

Aquest resum poètic de la història del text bíblic ens permet adonar-nos que, per a les persones que en el seu esdevenir van confiar en l'Etern, els Salms representen una expressió de vivències ben diferents de l'ésser humà en les seves relacions amb Déu, però també són inspiració i consol a la vida de milions de persones al llarg de la història de la humanitat.

Si vols recarregar les piles de veritat t’animo a viure l’estiu amb els Salms!

1 Qui habita a l’empara de l’Altíssim, i reposa a l’ombra de l’Omnipotent,

2 diu al Senyor: Refugi i castell meu, el meu Déu, en qui confio!

Salm 91

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.