Vés al contingut

En una entrevista a Vida Nueva, parlant del Vaticà II i de l’Atri dels Gentils, el teòleg Josep Maria Rovira Belloso explica que “El diàleg és una actitud intrínseca al cristianisme. El diàleg no és una moda. La moda és allò que passa de moda. En canvi, el diàleg és una manera de ser. Es veu molt clar en els Fets dels Apòstols. Es veu com els deixebles de Jesús s’obrien amb una osmosi amb el món on ningú no hi perdia, i tots hi guanyaven. També és cert que aquesta mirada al món és innata als que d’alguna manera han passat per la cultura del Vaticà II. Avui, un cristià normal de Catalunya es crea a ell mateix l’obligació i el compromís d’obrir els ulls al món i, per exemple, veure què fem amb la crisi. Si no considero aliè a la fe res del que és humà, llavors m’interessa saber l’arrel i la gènesi de les opinions contràries a la fe”.

Podeu llegir l’entrevista en el primer número del suplement "Vida Nueva Catalunya" i en l’edició de Vida Nueva d’aquesta setmana.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.