Vés al contingut
Fotografia: Sopar d'amics de Justícia i Pau, el 2014.

Ens cal la teva intel·ligència i agudesa. La teva capacitat d’ordenar i donar significat a la informació. Has sabut discernir: envoltat de banalitat, ens has regalat una mirada profunda.

Ens cal la teva constància i tenacitat, la voluntat de treballar i la dedicació desinteressada. I el teu tarannà afable. Ens cal el teu somriure despert, amable, bondadós.

Has mort enmig d’una pandèmia i en temps Pasqual, Arcadi. Un temps que ens recorda com has il·luminat els altres. Ens cal la teva esperança. Ens cal el teu compromís.

Has sabut denunciar injustícies i traçar camins de servei. Sempre disposat i disponible. Per aquest altre món possible. Sí, ja des d’ara, hi ha lloc per a tothom, amb plena dignitat, sense exclusions i amb una pau estable.

En tu hem vist l’Evangeli fet home. Encarnat en un moment concret. En la nostra terra, en el nostre país, Catalunya, en l’anhel d’un país de persones lliures, d’una societat més justa i solidària. Arrelat i, indestriablement, obert i amatent a les necessitats de cada racó del planeta. La imprescindible justícia global.

T’hem conegut humil i feble. I com cada vida humana, igualment imprescindible. Ja et trobem a faltar. T’hem necessitat i et necessitarem. Gràcies per oferir els teus dons amb tanta generositat i saviesa. Gràcies per ensenyar-nos que estem cridats a viure amb sentit.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.