Voleu rebre les notícies?

Subscriviu-vos al butlletí gratuït

(J.A. González Casanova) La meva amistat amb Josep Maria dura ja més de mig segle. Va ser el meu confessor, batejà els meus tres fills i, per un atzar providencial, va ajudar a morir en pau a la meva dona. El meu afecte, la meva gratitud i la meva admiració per la seva humanitat i la seva saviesa em varen dur a dedicar-li un sonet, que ara pot servir d´homenatge al seu 90 aniversari.

 

És el meu mossèn un home bo

de fe divina i amistat fraterna.

Creu en la vida, fins i tot l'eterna,

I en  l'únic Déu que es va fer nadó.

 

Va veure en Jesús el germà bessó

que l'il·luminà amb tendra llenterna

un camí de pau, fet de pau interna,

per pregar i lluitar sens dubtes ni por.

 

Rebé nous cristians, va parlar amb els pobres,

mostrà que la fe no es fa sense obres,

predicà l'Esperit  que ell portava a dins.

 

Amb un cor de místic ha fet de teòleg.

Més que un doctrinari, s'estimà l'apòleg

perquè és creu oberta a tots els camins.

 

J.A. González Casanova és advocat i escriptor.