Vés al contingut

En aquest breu apunt del seu bloc, la jove periodista reflexiona a rel de les darreres declaracions de l'Arquebisbe de Tarragona i es pregunta quan sorgirà certa 'alternativa moral' a la que es considera actualment font del magisteri.

I conclou: "Ara, és imprescindible que aquesta alternativa hi sigui. Ho diu molt bé la Begoña Román: ens cal passar de la moral religiosa de la bona consciència a una ètica dialògica. Hem de poder parlar de bé i de mal hi hagi Déu o no. Jo espero que Joan Sales s’equivoqués plantejant el dilema vital i moral entre la Creu o l’Absurd i que aquesta ètica dialògica s’imposi. D’entrada perquè els agnòstics no hagin d’anar a buscar valors entre els catòlics carques. Però sobretot perquè els cristians no hagin de sentir-se dir constantment que el seu discurs moral està prou bé però que, pel que fa al tema de Déu, vagin fent via cap al manicomi."

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Imatge
Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.