Vés al contingut

El prsicòleg i psicoanalista Jaume Patuel escriu al seu article mensual (del seu bloc) les seves impressions sobre dos dels darrers llibres que ha llegit i conclou:

"Per tant, ens endinsem en un nou paradigma humà on no preocupi ni un altar buit ni un diàleg racional, sinó trobar el lloc del nou altar i dialogar raonablement per la seva llibertat existencial: la dignitat humana. Llibertat que és totalment amenaçada pels nous poders en nom dels sistemes religiosos com dels científicotécnics on s’intenta que trot ésser humà sigui “un home tècnic” o “informàtic”, és a dir,molta informació però gens de formació, o pensament propi. Moltes creences tancades i molta tècnica, però en cap moment un home de símbols, pensament i llenguatge personals. Sinó una llibertat per a una creació, innovació, nous coneixements i considerant l’ésser humà en la seva dignitat, fondària i singularitat".

http://lacomunidad.elpais.com/jaumepatuel/2011/8/31/l-altar-bu-it-ateus…-

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.