Vés al contingut
Un llibre útil i funcional dirigit a totes les persones que de manera directa i indirecta participen del projecte educatiu del menjador.
Menjadors escolars

Per saber-ne més

Fitxers adjunts

Aquest llibre pretén servir de guia a totes les persones que de manera directa i indirecta participen del projecte educatiu del menjador per promoure propostes d’espais de migdia que siguin enriquidores des del punt de vista educatiu i estiguin integrades i alineades dins el projecte global dels centres. Per tal de resultar una obra útil i funcional, es fa un recull de recursos pràctics i propostes pedagògiques tant per l”estona de l’àpat com de lleure, amb especial èmfasi en les àrees de la nutrició, l’activitat física, la higiene i els primers auxilis. Està dirigit especialment a totes les persones que de manera directa i indirecta participen del projecte educatiu del menjador, ja sigui des d’una posició interna (direcció i coordinació del servei de menjador, monitors i monitores, personal de cuina…) o externa (equip directiu del centre escolar, equip docent, famílies…).

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.