Vés al contingut
Laudato si’ pot ser una motivació i una inspiració per a una renovació i rellançament de l’escola.
Escoles Laudato si'

Per saber-ne més

Fitxers adjunts
Document

En els darrers temps, l’escola ha anat adquirint un nou protagonisme en la proposta social de l’església, posant de relleu el seu valor propi com a institució social i la importància de la seva missió instructiva i socialitzadora, per a les persones i les societats.
Especialment amb el pontificat del Papa Francesc, l’educació en general i l’escola en particular apareixen com a instruments indispensables per afrontar els grans reptes actuals que són de naturalesa sòcio-ecològica. Socials i ecològics alhora. La seva Carta sobre la cura de la casa comuna (Laudato si”) és un missatge d’una gran ressonància educativa adreçat de manera oberta a tothom, més enllà de les sensibilitats religioses de cadascú.
Laudato si’ pot ser una motivació i una inspiració per a una renovació i rellançament de l’escola, ja que ens forneix d’un potent discurs pedagògic eco-humanista i de múltiples propostes d’immediata traducció educativa per a tota mena d’institucions i, específicament, per a l’escola cristiana.

Temàtica

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.