Vés al contingut
Per Jordi Llisterri i Boix .

Aquest 2013 iniciem el quart any de CatalunyaReligió present a la xarxa. N’estem contents pel ressò obtingut. El 2012 hem acumulat 569.943 visites, un 35% més l’any anterior. Per això, obrim l’any donant-vos les gràcies.

Una de les experiències positives que hem tingut ha estat també l’aportació econòmica dels lectors. N’hi ha hagut de tot tipus i imports. Cadascú segons les seves possibilitats, però entre les aportacions particulars permeteu-nos destacar la que vam rebre de 200 euros des de Sant Feliu de Guíxols. Hem intentat agrair-les una a una. En algun cas han estat aportacions anònimes i no ha estat possible. Amb Sant Feliu de Guíxols us donem les gràcies a tots. Les aportacions anuals són un gran ajut per garantir la continuïtat del portal.

Una altra experiència que ens ha sorprès positivament és no donar a l’abast per cobrir totes les informacions que ens arriben. Un dels temors inicials era com ho faríem per tenir temes per omplir cada dia el portal. El problema finalment ha estat un altre. Molts dies no tenim prou hores per cobrir totes les notícies que generen les comunitats i institucions religioses a Catalunya.

Per això, us demanem disculpes quan algun esdeveniment no ha tingut el relleu que mereixia a CatalunyaReligió.cat. Però sobretot, ho llegim com un signe molt positiu de la vitalitat del fet religiós a Catalunya. Encara que a vegades no ho sembli. Podria omplir deu vegades el portal. També ho demostra el fet que cada dia trobem a la premsa generalista notícies que d’una manera o altra afecten el fet religiós. Sigui de forma més positiva o amb dubtoses intencions, és una mostra que la religió -i en especial l’activitat de l’Església catòlica- no és un tema intranscendent a la societat catalana.

Aquest any esperem desplegar algunes novetats significatives. En la línia del que hem anat fent fins ara: sumar més continguts, sumar més col·laboradors, i potenciar els continguts audiovisuals.

Amb totes aquestes aportacions volem continuar fent el que hem fet fins ara: oferir una imatge real de l’activitat que mou la religió a Catalunya. No cal inventar-se res. Només mirar el que passa i el que es fa al nostre país.

Grups

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.