Vés al contingut

(Delejot) Divendres 17 de juny, els responsables del voluntariat de les escoles i parròquies es van trobar al Seminari de Tarragona per organitzar i coordinar les tasques que els voluntaris realitzaran durant els Dies d’Acollida JMJ. El dia de la Diòcesi necessitarà uns 250 joves voluntaris d’arreu de l’arxidiòcesi per al bon funcionament de les activitats.
La trobada va començar amb una pregària a la capella major del Seminari conduïda per un grup de joves i acompanyada musicalment per Mn. Joan Àguila. Entre tots els joves van enganxar diferents cartells per tot el presbiteri amb el nom de totes les diòcesis que acollirem de l’11 al 15 d’agost. Un símbol que representa la estimació i l’acollida que els hi donem ja des d’ara, posant en mans del Senyor tot el treball previ que s’està fent.
La reunió va continuar amb la presentació de les tasques pròpies del voluntariat, dia a dia. La Gna. Isabel Górriz, en representació de la parròquia de St. Fructuós i les quatres escoles religioses que acolliran 1200 joves txecs, va explicar com estan treballant la coordinació del seu voluntariat pel dia de la parròquia (divendres, 12 d’agost). Seguidament, la responsable del voluntariat JMJ a nivell diocesà, Carlota Olesti, es va centrar en el voluntariat del dia a Barcelona (dissabte, 13 d’agost). Finalment, la delegada de Joventut, Marisa Jiménez, va detallar tota la infraestructura que se seguirà el dia de la diòcesi (diumenge, 14 d’agost).

Després d’un torn obert de preguntes es va informar a tots els assistents que la propera reunió amb els enllaços de parròquies i escoles serà el dia 2 de juliol a la Casa dels Concilis. I una altra data destacada, diumenge dia 10 de juliol es farà una Vetlla de pregària JMJ des de cada punt d’acollida de la nostra diòcesi a la mateixa hora, a les 21h. A Tarragona tindrà lloc a l’església, recent dedicada, de St. Joan Baptista.

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.