Vés al contingut
logocor_def6.jpg
15’ AL COR reinicia la pregària diària al Cor de Barcelona, la Cor de la Jornada i al Cor de cadascú, d’un mateix, fent extensiva la convocatòria del Papa Francesc durant tota la setmana que va del dilluns 9 al divendres 13 de setembre. 15’ AL COR és una iniciativa promoguda pel Centre Edith Stein-Pastoral Universitària de l’Arquebisbat de Barcelona, amb una xarxa important de persones i institucions que ho recolzen. Es fa cada dia, de 14:15h a 14:30h a la parròquia de Santa Anna, tocant a Plaça de Catalunya de Barcelona.
15’ AL COR és una iniciativa organitzada i sostinguda per una cinquantena de cristians, i un seguit d’entitats de l’Església catalana comn són: Monestir de Poblet, Xarxa Mundial de la Meditació Cristiana, Delegació d’Apostolat Seglar, Delegació de Joventut, Cristianisme i Justícia, Centre Passatge, Catalunya Cristiana, Ràdio Estel, Sant Josep de la Muntanya, Parròquia de Crist Redemptor, Companyia de Santa Teresa de Jesús, Comunitat ADSIS, Franciscanes de la Nativitat, Frares Franciscans Caputxins, Moviment de Professionals Catòlics de Barcelona, Fundació Escola Cristiana de Catalunya, Parròquia de Santa Anna.
- OBERT CADA DIA. 15 minuts al Cor és una estona diària, de dilluns a divendres, durant tots els dies lectius.
- EN UN FORMAT SIMPLE I REPETITIU. Cada dia preguem amb el mateix format, centrat en l’Evangeli, un estil de pregària apte per tots els estils i formes de fer en l’Església. Apte també per tots aquells que no tenen cultura religiosa ni monàstica.
- AMB UNA FORMACIÓ EN EL SILENCI, LA PREGÀRIA I LA MEDITACIÓ. Et proposem cada mes una xerrada breu, de 10 minuts, per ajudar a viure des del silenci, a aprofundir en la meditació i la vida de pregària.
- AMB UNA XARXA DE 50 PERSONES, que condueixen diàriament la pregària. Tu també pots convertir-te en un conductor de la pregària, només et responsabilitzes d’un dia al mes.
- AMB UN SERVEI D’ESCOLTA. A més de pregar, posem al servei de joves, adults, un grup de persones disposades a escoltar tots aquells que s’acostin a Santa Anna durant aquesta estona.

- UN ESPAI DE COMUNIÓ ECLESIAL En els moments que vivim ens sembla important generar un espai de comunió.

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.