Vés al contingut
(Cova Sant Ignasi) En començar el 2014 us recordem els propers tallers de Cap de Setmana.
Ben vostre i bon any nou!
Francesc Riera i Figueras, sj.
LA CONTEMPLACIÓ A LA VIDA DIÀRIA
Sovint estem absorbits per l’activitat, arribant a sobrevalorar el “fer” en detriment del “ser”. Des de diferents propostes convergents com són els models de mindfulness i de l’espiritualitat ignasiana, obrirem espais per a la contemplació en acció de la vida diària, a partir d’exercicis i pràctiques vivencials.
n Asun Puche / 10 - 12 gener
ACTIVAR EL MOTOR DE LES INTEL·LIGÈNCIES MÚLTIPLES. EDUCAR INFANTS FELIÇOS
Una proposta per aprendre a educar aquella forma d'intel·ligència profunda que articula i integra totes les capacitats humanes: la intel·ligència espiritual. A través de dinàmiques experiencials i continguts teoricopràctics es pretén oferir temps, espais, estratègies i vehicles d'interiorització que permetin concentrar-se, consolidar-se i obrir-se. Amb la finalitat d'identificar i activar els processos que permeten retrobar-nos per irradiar.
n Isabel Gómez, Carmen Jalón (Associació d’Interioritat Horeb) / 17-19 gener
EL PROCÉS DE DESCOBRIMENT I EXPRESSIÓ DE LA RIQUESA INTERIOR.
A través d'exercicis de consciencia corporal, d'integració emocional i d'apertura al trascendent, es pretén proporcionar l'espai i el temps en el qual puguin generar-se processos individuals i de grup, de descobriment d'allò que brolla de l'interior d'un mateix i de creixement personal, que tendeixin a unificar la persona. També es treballaran els fonaments teòrics de l'educació de la interioritat.
n Xavier Serret i Pilar Pajuelo / 24 – 26 gener.
PREGUEM AMB EL LLIBRE SOBRE “LA TEOLOGIA DE CRISTIANISME I JUSTÍCIA”
Cristianisme i Justícia acaba de publicar un llibre que recull els grans trets de la reflexió teològica que ha anat fent al llarg de trenta anys. L’encarregat de fer la síntesi ha estat F. Javier Vitoria, de l’Equip de CJ. En aquest taller presentarà el llibre i escollirà pàgines significatives per a fer un cap de setmana de pregària
n Javier Vitoria / 07 - 09 febrer
CURAR FERIDES, REFER L'AUTOESTIMA
La crisi, les malalties i la fragilitat de molts vincles ens fan sentir vulnerables. La nostra autoestima i la relació amb els altres se'n ressenten i patim desenganys que no entenem.. A través de diferents exercicis ens aproparem, amb molt de respecte, a les nostres ferides i experiències doloroses per així adonar-nos de com ens condicionen i aconseguir una mica més de llibertat i de confiança.
n Eduard Fonts (psicòleg i teòleg) / 21 – 23 març
Informació i matrícula: info@covamanresa.cat - www.covamanresa.cat

Camí de la Cova s/n 08241 Manresa (Barcelona) - Tel. + 34 93 872 04 22

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.