Vés al contingut

(maristes.cat) Convocada la IV Trobada de laics i germans per al diumenge dia 28 de novembre

Amb la seva quarta edició s'anuncia aquest encontre a Llinars del Vallès per a totes aquelles persones atretes per la manera de viure de Sant Marcel·lí Champagnat. Una oportunitat per compartir i sentir-nos família.

IV Trobada Marista de laics i germans: Maristes, germans i laics, en comunió

IV Trobada marista de laics i germans, persones atretes i compromeses amb el carisma i la missió de Marcel•lí Champagnat: casa marista de Llinars del Vallès, 28 de novembre de 2010, diumenge.

Som molts els qui estem en camí -educadors, joves i animadors, grups de pares, catequistes, grups de pregària i vida...- i és bo que sapiguem tenir espais conjunts de trobada, per això t'animem a fer-t'hi present. Des de la teva realitat, per senzilla que sigui, ets testimoni de vida marista i ens enriqueix a tots. Vine a compartir-la. Aquest moment de l'any es va consolidant com un espai de referència en el qual tots els qui vivim el carisma marista podem compartir, celebrar, comunicar, desvetllar intuïcions, sentir-nos família marista i ajudar-nos a seguir caminant.

Informació pràctica

Iniciarem la jornada a les 10h. Calculeu d'arribar una miqueta abans per poder començar a l'hora.

En un ambient de celebració, se'ns presentarà el nou marc d'animació provincial en el qual destaca la creació del Secretariat Comunió Germans-Laics. A més, compartirem les realitats actuals en el camí conjunt de laics i germans a Catalunya, escoltarem senzills testimoniatges, pregarem i dialogarem.

Celebrarem l'eucaristia i dinarem plegats com cada any. Cal que cadascú es porti el que vulgui dinar i alguna cosa per compartir amb la resta. El final de la jornada està previst cap a les 16.30h

Comptarem amb servei de canguratge per als nens i nenes de 3 a 10 anys, perquè tots, petits i grans, pugueu gaudir d'aquesta trobada.

Per l'ús de la casa i per altres despeses d'organització us demanem la col•laboració econòmica de 6€ per adult.

Com apuntar-vos-hi?

Per preveure quants serem és necessari que feu aquest senzill pas: envieu un mail a laicsmaristes@maristes.cat, el 22 de novembre com a molt tard, indicant: Nom i cognoms dels qui vindreu, Nom dels nens i nenes que portareu i la seva edat. Lloc marista de referència.

Esperem veure'ns ben aviat i gaudir d'una jornada de germanor i de festa de la bona!

Tags

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.