Vés al contingut

(Grup UNESCO pel Diàleg Interreligiós) Una de les tasques de l'Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós és la promoció, assessorament i coordinació de set grups de diàleg interreligiós, formats per creients de distintes tradicions religioses o persones amb conviccions o expressions de consciència no religioses.
Són grups que volen prioritzar, per una banda, la meditació, el silenci, la comunicació,
l’escolta mútua i la recerca de la Veritat com a elements de trobada amb la realitat i/o amb el Transcendent, i, per l’altra, la tasca conjunta com a mitjà que els compromet en peu d’igualtat. (A la nostra web podràs trobar tota l’ informació al respecte www.audir.org)


El grup jove, que es reiniciarà la primera setmana de març amb una trobada mensual, desitja ser un espai de relació i amistat entre joves que se senten motivats per la necessitat d’obrir-se al repte del diàleg i l’escolta a favor de la cultura de la pau, convençuts, alhora, de què el diàleg amb el diferent els permet descobrir l’altre i enriquir-se mútuament.

L’Associació UNESCO pel Diàleg Interreligiós fa una crida especial als/les joves (de 18 a 30 anys, aproximadament) que puguin estar interessats en conèixer i formar part del grup “Jove” o d’altres grups.

Agrairem que les persones interessades es posin en contacte amb
Pilar Claret p.claret@audir.org
Marta Matarín marta@aembk.org

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.