Vés al contingut

notícies relacionades

La forma de turisme més antiga

(David Casals i Vila –CR) El pelegrinatge, el viatge religiós, és la forma de turisme més antiga, es troba en pràcticament totes les religions, i la darrera edició del calendari interreligiós que ha editat l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós recorre algunes de les destinacions més emblemàtiques, que repassem a continuació. Hinduisme: set ciutats santes

Un grup interreligiós camina per Collserola per explorar al màxim els sentits

(David Casals –CR) La natura "és una font i un espai per a l'espiritualitat". D'aquí, la importància d'"entrar-hi en contacte" plenament i saber contemplar-la. Aquest és un dels principis que guia el grup de sostenibilitat de l'Associació Unesco per al Diàleg Interreligiós, que agrupa a una desena de creients de diferents tradicions: cristians catòlics i essenis, budistes tibetans, brama kumaris i pagans seguidors del druidisme.

“La Reforma fou progrés espiritual, cultural i per a les dones”

(David Casals –CR) Dos pastors catalans, en Carles Capó i la Nathalie Reverdin, exerceixen des de fa dos anys el seu ministeri a Suïssa, a pocs quilòmetres de Ginebra, una de les principals ciutats en la història de la Reforma Protestant.  Amb ells hi hem parlat perquè ens expressin com celebren el Dia de la Reforma, que recorda una data, el 31 d'octubre de 1517, que és considerada l'origen de les esglésies protestants. 

panoràmica

Veure la fe