Vés al contingut

notícies relacionades

Formació de mestres i atenció als més vulnerables, prioritats del JRS a Sudan del Sud

(Jesuïtes) El Servei Jesuïta als Refugiats (JRS), organització de la Companyia de Jesús que treballa servint i acompanyant desplaçats i refugiats arreu del món, és present al camp de refugiats de Maban, al Sudan del Sud, on porta a terme diversos programes centrats, especialment, en l'educació i l'atenció a les persones més vulnerables.  

Les entitats jesuïtes se sumen als actes del Dia Internacional del Migrant

(Jesuïtes) El sector Social de la Companyia de Jesús a Espanya té entre les seves prioritats l'atenció als immigrants. I amb motiu del Dia Internacional del Migrant aquest dijous les entitats de la Companyia de Jesús que treballen en l'àmbit de les migracions, agrupades dins del Servei Jesuïta a Migrants (SJM-E), volen cridar la nostra atenció amb diverses iniciatives per què coneguem més de prop la situació d'aquest col·lectiu.

La Congregació General dels Jesuïtes començarà el 2 d'octubre de 2016

(Jesuïtes) El pare general de la Companyia de Jesús, Adolfo Nicolás, ha convocat ja oficialment la Congregació General 36 i n'ha anunciat la data d'inici. Serà el 2 d'octubre de 2016, a la Cúria General de Roma amb la celebració d'una Eucaristia. La primera sessió plenària tindrà lloc l'endemà, 3 d'octubre, festa de Sant Francesc de Borja.

Els refugiats necessiten una manera segura d'arribar a Europa

(Servei Jesuïta a Refugiats - Comunicat coincidint amb l'aniversari de la tragèdia de Lampedusa) Un any després de la tràgica mort de gairebé 400 immigrants forçosos -homes, dones i nens- a les costes de l'illa italiana de Lampedusa, desenes de milers de vides s'han salvat. Els detalls de com les víctimes es trobaven a prop de la costa van portar al govern italià a actuar.

"El sector social dels jesuïtes el construïm entre tots"

(Laura Mor –CR) Es consolida el treball en xarxa de les entitats de la Companyia de Jesús dedicades a l'acció social a Catalunya. Els directors dels diferents centres, associacions i fundacions s'han reunit aquesta setmana per perfilar com seguir compartint recursos, contactes i neguits de la tasca diària.

panoràmica

Veure la fe