Vés al contingut

Per saber-ne més

Fitxers adjunts
Document

La Delegació de Pastoral Universitària de l’Arquebisbat de Barcelona organitza un Cicle de diàlegs amb dinar inclòs sobre la personalitat i el pensament de Jesús conduïts per un expert. Els dijous al migdia de 14-15'30h. al menjador del Seminari Conciliar de Barcelona.

Jesús de Nazaret és un dels personatges que més ha influït en la història de la humanitat. Moltes persones d’arreu del món el reconeixen com a mestre, com a model de vida, i fins i tot com a Fill de Déu. Molts aspectes importants de la cultura occidental (art, literatura...) no es poden entendre sense un coneixement adequat de Jesús i dels escrits del Nou Testament.

Figura controvertida, un revolucionari que es va enfrontar amb els nuclis de poder i opressió del seu temps en defensa de la dignitat de tota persona i especialment dels més pobres i vulnerables. Que proclamà l’Amor a l’altre, a qualsevol altre, fins i tot als enemics, com a principi fonamental de l’existència, per sobre del rigorisme de les lleis i la moral.

El cicle pretén aprofundir sobre alguns dels aspectes claus de la seva personalitat.

Mireu fitxer adjunt.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.