Vés al contingut

(Universitaties) El concurs potenciava la recerca entre Cristianisme i les diferents Ciències Experimentals i Humanes entre els estudiants de 4rt d'ESO i Batxillerat i forma part del projecte Civilitas, una proposta de formació i creixement humà que facilita la transició educativa del Batxillerat a la Universitat.

L'acte de lliurament està previst pel dilluns 20 de juny a les 19 hores a l'auditori del Centre Edith Stein (C/ València 244, 4rt pis de Barcelona) i comptarà amb l'assistència de tots els participants i familiars a més d'una actuació musical de la mà de la coral La Cava de Sons-Espai Von Balthasar.

Amb aquest premi, el projecte Civilitas proposava la creació de treballs que ajudessin a descobrir als alumnes les pràctiques humanitzadores del cristianisme més real i actual.

El concurs, organitzat pel Centre Edith Stein (D.P. Universitària) i amb la col•laboració del Moviment cristià de Mestres i professors (CMP), premiava als estudiants de 4rt d'ESO i Batxillerat que elaboressin un Projecte de Recerca i un Treball de Recerca, respectivament, amb la temàtica proposada en les bases del concurs. La temàtica dels treballs, que podien ser individuals o en grup, corresponen a diverses àrees de coneixement com les de llengües, ciències, ètica i filosofia, religió i espiritualitat, ciències socials i arts, entre d'altres. Tots els participants rebran com a premi un lot de llibres i el guanyador gaudirà d'un viatge a Roma.

Us ha agradat poder llegir aquest article? Si voleu que en fem més, podeu fer una petita aportació a través de Bizum al número

Donatiu Bizum

o veure altres maneres d'ajudar Catalunya Religió i poder desgravar el donatiu.